Eenvoudige Gids Over Hoe te Installeren Damwand

Damwand installatie kan niet worden gedaan door het stapelen aannemer terwijl er gespecialiseerde aannemer Damwand om de installatie te doen. Hier is een ruwe installatieprocedure voor Damwand:

1) Heimachines

Voordat u begint met het besturen van Damwand, een paar apparatuur zodanig moeten worden voorbereid als het rijden hamers en spuiten apparatuur. De drijvende energie voor hamers wordt door de fabrikant worden aanbevolen, zodat het van toepassing is op relevant Damwand. Terwijl jetting apparatuur moet ten minste twee verwijderbare of vaste jets van het water hebben of een combinatie van de lucht een water type.

2) Het plaatsen en rijden

Na het voorbereiden van alle Damwand rijden apparatuur, kan damwanden worden gestart op de locatie die in de bouwtekeningen te plaatsen. Tijdelijke Wales, templates, of gids structuren moeten worden uitgevoerd aan de Damwand zorgen, worden geplaatst en gedreven om de juiste uitlijning.

Nadat de damwanden is ingesteld op de plaats, spuiten machine zal beginnen om het besturen van de damwanden. damwanden moeten worden bestuurd met de juiste grootte van de hamer en goedgekeurde methoden om geen schade aan de damwanden en correcte vergrendeling over hun gehele lengte te waarborgen. Een beschermkap wordt toegepast op de toppen van Damwand om schade tijdens het rijden met een hamer te voorkomen.

3) Cutting-Off en Splicing

Na het rijden van de damwanden in de grond, als aannemer te vinden die ze nodig hebben extra penetratie, splicing of voegwerk werken zullen worden uitgevoerd op. Rijden werken zullen opnieuw worden gedaan voor de damwanden tot het zijn ‘limiet op de grond bereikt. Hierna zal overmatige van Damwand zijn afsnijden en van de site verwijderd. Alle cutting-off werk moet worden gedaan in een nette en vakkundig voor de veiligheid doel.

4) Inspectie van gedreven opstapelen

De aannemer inspecteert de vergrendelde gewrichten van gedreven damwanden zich boven de grond. Als aannemer vinden dat de damwanden zijn uit de vergrendeling, dan is de damwanden moeten worden verwijderd en vervangen door een nieuwe Damwand.

5) Trekken en rijden

Na controle aangedreven piling, een soortgelijk proces moet worden uitgeoefend die heet trekken en redriving. De aannemer zal pull geselecteerd damwanden om de toestand van de ondergrondse delen van damwanden te bepalen. Als opdrachtnemer schade gevonden voorzover het nut in de constructie wordt aangetast, dan de damwanden te worden verwijderd en vervangen door een nieuwe Damwand.

(This article comes from Pile Driving editor released)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *