Inspectie van Staalplaat Stapel in Uitgraving van Stedelijke Hoofdwegondersteuning

Inspectie- en uiterlijkinspectie van staalplaten materiaal, lassen van staalplaten, moeten nog steeds de lasdelen testen. De stalen palen die worden gebruikt in de tijdelijke steunstructuur van de steenputten worden voornamelijk onderworpen aan de uitstralingsinspectie, en de stalen palen die niet voldoen aan de vormvereisten worden gecorrigeerd om de moeilijkheden in het proces van piling te verminderen.

Verschijningsinspectie: inclusief oppervlakafwijkingen, lengte, breedte, hoogte, dikte, rechthoekige verhouding, vlakheid en slotvorm en andere voorwerpen. Opmerking in de inspectie:

  1. Armaturen die de impact van stalen palen beïnvloeden, moeten worden afgesneden.
  2. Snijgaten, dwarsdoorsnede defecten moeten worden versterkt.
  3. Als de stalen plaat een ernstige corrosie heeft, moet de werkelijke sectiedikte worden gemeten om te bepalen of de berekening moet worden verminderd. In principe moeten alle stalen palen worden geïnspecteerd.

Materiële inspectie: het stalen plaatmateriaal van de chemische samenstelling en de mechanische eigenschappen van een uitgebreide test. Het omvat de chemische samenstelling analyse van staal, de trek, buigtest van het onderdeel, de sterkte test van het slot en de verlenging test. Elk type stalen plaatstapel wordt onderworpen aan ten minste één trek- en buigproef. Elke 25 ~ 50t stalen plaatstapel moet twee proefstukken uitgevoerd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *