Kunststof Damwand

PVC Damwand hebben een hoge mechanische duurzaamheid. De maximale wandhoogte is tot 3 meter. Kunststof palen zou passen voor:

  • Stutten banken;
  • Versterking van sloten;
  • Stutten funderingsputten;
  • Bescherming van het grondwater;
  • De bouw van pieren.

De toepassing van kunststof damwand is de vinyl stapel inrichting van het hek sloten, greppels, de versterking van de kust, de bouw van bruggen, viaducten en schragen, alsmede hydraulische erectie (dokken, ligplaatsen, waterkrachtcentrales, sluizen en dergelijke) en de bouw van de opslag van vaste en vloeibare industrieel afval.

De vinyl palen worden geprojecteerd zodat het gemakkelijk is om de interne en externe lijnen langs de kust natuurlijke vormen. Vinyl damwanden uit hard polyvinylchloride, dat is gemodificeerd met stoffen die recycling: impact viscositeitsmodificatoren, thermische en UV- stabilisatoren, en de minerale vulstof.

Stapels zoals stalen damwanden zijn verbonden met elkaar speciale toetsen. Dergelijke structuren zijn bijzonder duurzaam en zijn uiterst duurzaam en hebben zeer goede mechanische eigenschappen (met een 50 jaar garantie).

De Damwand wordt normaal afgedekt met een ondergrond van hout of beton pet en een loopbrug. Het zou goed zijn om te gebruiken in de buurt van het meer voor onroerend goed, alsmede de kust erosie onder controle te houden. Plastic stapelen biedt het voorkomen van overstromingen.

Plastic Zero heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele staal, hout of beton palen; voornamelijk kosten, duurzaamheid, gebruiksgemak en het milieu. Plastic Damwand houdt goed naar de zee en brak water in en rond de baaien.

Ze beschermen uw constructie lang, omdat het materiaal bestand tegen: bio-corrosie, roest, breuken, cratches, slijtage, zeewater, schadelijke straling (UV).

(This article comes from ponton.lv editor released)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *