Staalgraad en Afmetingen Toleranties voor koud gevormde lijsten

Koud gevormde lijsten hebben veel voordelen tegen warmgewalste delen. Het productieproces is het koudvormingsproces. Met een remdruk worden stalen platen in verschillende staalkleur gebogen in de benodigde lijsten. Wij kunnen produceren verschillende soorten breedte en dikte van spoelen, wat betekent dat we de loodtijd kunnen regelen. Met koude gevormde lijsten kunnen we nieuwe secties en vorm aanpassen die geoptimaliseerd kunnen worden om op gewicht te besparen. Deze methode is om stapelpalen te vormen langs rechte, longitudinale, evenwijdige buiglijnen met meerdere paar contourenrollen.

Arcelor Mittal Begin de koude gevormde afdelingen in Europa. Aannemers vinden het het perfecte materiaal voor zachte bodems en zand in Nederlands, Belgiƫ en Luxemburg. Dan produceren Nippon Steel zijn eigen populaire maten in Aziƫ. En de fabrikanten van China hebben de volledige lijn van productiecatalogussen afgerond. De dikte kan van 3mm tot 16mm zijn, wat de buiglimiet is voor de koude gevormde lijster. En de breedte kan van 100mm tot meer dan 1500mm per enkele velpaal zijn. Dit geeft klanten en aannemers veel mogelijkheden. Vanaf dat moment zijn aannemers en graafmachines niet beperkt tot Arcelor en Thyssen.

Koud gevormde stalen palen, bestaande uit rechte en afgeronde muren. Zijn vervaardigd uit warmgewalste platte producten volgens EN 10249. Binnen de toegestane toleranties hebben ze een constante doorsnede en een dikte van niet minder dan 2 mm.

De belangrijkste dingen voor vellenpalen zijn doorsnede eigenschappen zoals sectiemodulus, traagheidsmoment en staalkwaliteit. Normaal gesproken stelt een ingenieur de buigmomentcapaciteit van elke stapel vast, en eventuele platen met gelijkwaardige delen kunnen dezelfde eigenschappen uitvoeren.

Structurele eigenschappen volgens EN 10249-1, juni 1995 editie en bijbehorende nationale normen

We kunnen nauwkeurig gemeten lijsten produceren volgens klantspecificaties en kwaliteitsnormen. Meervoudige paar contourenrollen worden gebruikt om het platgewalste staal progressief te vormen in het vereiste velhoop profiel. En zal op de fabriek worden gesneden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *