Structurele industrie

Structurele stalen buizen aanwezig zijn in uiteenlopende soorten en maten om te worden gebruikt voor een aantal structurele taken en toepassingen. Sommige van de gemeenschappelijke toepassingen van de Structurele stalen buizen onder meer worden gebruikt voor teken palen, bolders, stapelen, columns en structurele ondersteunt. Meestal, Structurele stalen buizen zijn zulke stalen constructie buizen die bepaalde specifieke normen van de mechanische eigenschappen en chemische samenstelling te vervullen.

  • ERW Steel Pipe: Dit type Structurele stalen buizen is normaal gesproken bekend als kwalitatief hoogwaardige line pipe in de bouw en het wordt gebruikt door de olie- en nutsbedrijven. Het kan worden gebruikt voor dock, kolom teken paal en tunnelbouw.
  • Naadloze stalen buizen: Dit type van een Structurele stalen buizen is een blijvende pijp product dat vooral wordt gebruikt voor de pijp stapelen, caissons, dock stapelen en bolders (naadloze buizen fabrikant door onze zuster zorg Maharashtra Seamless Limited)

(This article comes from D. P. Jindal Group editor released)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *