Wat is ERW stalen buizen en SAW stalen buis

ERW stalen buis

ERW stalen buis is een soort weerstand gelaste stalen buis, hoogfrequent weerstand lassen (WEERSTANDLASSEN, afkorting

Voor ERW) ERW is de overeenkomstige Engels woord eerste letter. Weerstand gelaste stalen buis is verdeeld in AC gelaste stalen pijp en DC gelaste stalen buis twoforms.

AC-lassen volgens de frequentie verdeeld in lage frequentie lassen, lassen middenfrequentie, ultra-IF lassen en hoogfrequent lassen. Hoogfrequent lassen wordt voornamelijk gebruikt voor dunwandige stalen buis.

Of gewone wanddikte van de productie, hoogfrequent lassen is verdeeld in aanraking lassen en inductielassen.

DC lassen wordt meestal gebruikt voor kleine diameter stalen pijp.

Daarom is het meestal hoogfrequent gelast is opgenomen in de ERW, een hoogfrequent lasproces een ERW produceren. ERW gelaste buizen (ERW) zijn de meest geavanceerde en zuinige stalen buizen op het gebied van olie en gas opslag en transport.

SAW stalen buis

SAW stalen pijp SAW volledige naam ondergedompeld booglassen stalen buis Het is een ondergedompeld booglassen proces met behulp van stalen buizen, het proces produceert een zeer hoge stroomdichtheid, de flux laag om het snelle verlies van warmte te voorkomen, en de focus op Welding omgeving. Ondergedompeld booglassen wordt veel gebruikt bij de vervaardiging van drukvaten, buisleidingen, balk en kolom lagedrukflu├»dum, staal techniek, met een hoge kwaliteit, hoge productie-effici├źntie, geen boog en stof.

SAW stalen pijp belangrijkste producten zijn stalen buizen LSAW lengterichting ondergedompeld booglassen stalen buizen rechte naad dubbelzijdige ondergedompeld boog gelaste stalen buizen, die het gebruik van ondergedompeld booglassen technologie om rechte naad stalen pijp te produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *