Wat is stalen buizen SSAW?

Spiraal ondergedompeld-arc lassen is een proces van het lassen van stalen buizen, de industrie insiders altijd SSAW beschouwen als de spiraal ondergedompeld-arc lassen van staal pipe.The SSAW API stalen pijp gebruik maken van een smalle staaf en produceert buizen met een grote diameter, en je kunt ook gebruik maken van dezelfde width knuppels om verschillende buizen diameter produceren. De productie kosten lager en het is proces is eenvoudig. Het wordt algemeen gebruikt in metalen constructies, Gelaste buizen voor vloeistoftransport, stichting, en een aantal andere structuren. Het wordt gebruikt in de energie-industrie en stedelijke bouw. Het is een van de China’s 20 belangrijke ontwikkelde producten.

De SSAW API stalen buis maakt gebruik van stalen spiraal strip rij materialen, na extrusie in normale atmosferische temperatuur, maakt gebruik van de automaat met dubbele draden en dubbele zij ondergedompeld booglassen proces om stalen buizen te lassen. De productieprocessen zijn:

 1. De materialen zijn stalen strip, lassen flux en lasdraad.
 2. Voor het gebruik, moet ze gaan door strenge fysische en chemische testen.
 3. De stalen strip dient automatische ondergedompeld lassen gebruiken na de stalen in stalen pijp gerold.
 4. Voordat molding, de strip gaat wel afvlakken, snijden, knippen, planning, oppervlakte reiniging, transport en de rand gebogen processen.
 5. Gebruik elektrische contacten cilinderdruk aan beide zijden van de transporteur, die ervoor zorgt dat de strip leveren soepel besturen.
 6. Gebruik de las kloof controle kan zorgen voor het lassen gaten aan de eisen van het lassen, op de verkeerde kant, de diameter te ontmoeten, en las kloof moeten strikt gecontroleerd.
 7. Buitenkant en de binnenkant lassen gebruik maken van de lasmachine voor enkele of dubbele draad ondergedompeld booglassen.
 8. Alle afgewerkte lasnaden moeten gaan via de online continue ultrasone letsel check, zal het helpen om de 100% lasnaden krijgen non-destructive testing dekking. Als er een defect is, zal het alarm automatisch en spuit markers, kunnen productiemedewerkers de procesparameters op elk moment aan te passen, en ze kunnen de gebreken weg te nemen tijdig.
 9. Met behulp van lucht plasma snijmachine aan de stalen pijp voor stuk te snijden.
 10. Na de stalen pijp in enkele pijpen, zal elke partij gaan door de strenge controle systeem en het DNT inspectie, om ‘mechanische eigenschappen, de chemische samenstelling, fusion status stalen oppervlak kwaliteit, alleen alle leidingen’ de lassen proces te controleren zijn gekwalificeerd, kan zij officieel in productie worden genomen.
 11. Als er een continue akoestische detectie marker op de las, deze pijp moet handleiding ultrasone en X-ray recensie, als de defecte waar is, na het herstellen, het nodig hebben niet-destructief materiaalonderzoek weer totdat het defect verholpen is.

(This article comes from southlandpipe edit released)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *