Wat zijn de problemen bij de bouw van stalen palen in China?

Staalplaten worden jarenlang in het buitenland gebruikt en worden veel gebruikt en worden door de overheid in vele constructies gebruikt, omdat het gebruik van stalen palen constructie niet alleen de veiligheid van de kussen bouwt, maar ook de pauze in de omgevingsomgeving vermindert. Het gebruik van stalen stapel is veel erger, dat wil zeggen dat de toepassing van de stalen stapel nu niet te veel is. Toen kwam de stalen constructie in de binnenlandse problemen tegen? Hier kijken we samen.

Staalplaten constructie in de binnenlandse ervaringen geconfronteerd

  1. De prijs van stalen stapel is duurder, dus voor die contractanten, om de winstgevendheid te verminderen, zodat ze geen staalplatenconstructie zouden gebruiken, natuurlijk, dit is beperkt tot staalplatenproject, is het niet mogelijk om het project te voltooien, maar Gebruik ook de stalen palen, tenminste de bouwtijd van het project verminderen, maar ook de veiligheid van het project vergroot. Dit zijn realiteiten. Stapels voor winst
  2. Mensen begrijpen dat de stalen stapel is volledig uitgebreid, China’s jaarlijkse productie van staal veel, maar de hoeveelheid staalplaat is echt klein verbruik, minder dan 0,03% van de wereld. Het is te zien dat we stalen lijsten gebruiken. Zeer weinig mensen, dat zijn die grote, of het proces van het land in het gebruik van stalen platen. Vanwege de binnenlandse technische beperkingen, voor sommige van de meerwaardige Larsen stalen plaatstap, heeft China nog steeds geen mogelijkheid om zichzelf te verwerken. Voor sommige Larsen Larsen stalen plaatstapel heeft de eigen stalen plaatstapkwaliteit van China ook een stukje, dus ook veroorzaakt Mensen zijn sceptisch van hun houding.
  3. Vanwege de traagheid van mensen die denken, voor die producten nog steeds niet begrijpen, gebruiken ze nog steeds onze techniek op de traditionele methode van de meeste. Alles wat het wijdverbreide gebruik van stalen stapels in het land maakt, is belemmerd om te weten dat pas na het begrijpen van mensen het gelooft dat dit product zal worden gebruikt om het te gebruiken, zodat stalen stapels op de binnenlandse markt zullen zijn, wordt veel gebruik van .

Voor de Larsen stalen stapels weten sommigen van ons niet te veel, maar als u zich bezighoudt met ingenieurs, dan begrijp je het Larsen stalen plaatje heel goed. Omdat de stalen stapel de benodigde bouwmaterialen is, vooral in de afgelopen jaren, maar ook de veiligheid van het project vergroot, wat de meeste mensen willen zien, dus hieruit kunnen we zien dat er geen sprake is van stalen stapel Constructie Waar is er geen Larsen stalen plaatstap, dan is de voortgang van het project veel vertraagd.

(This article comes from Shunli Steel Group editor released)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *