Wat zijn de verschillen tussen spiraal Gelaste Buis en langsnaad Gelaste Buis?

Verschillen tussen spiraal gelaste stalen pijp en langsnaad gelaste buis zijn veel te vinden als je wilt een van hen te gebruiken voor uw project. Ze worden gebruikt voor verschillende gelegenheden en situaties. Er zijn ook vele soorten producten van stalen buizen beschikbaar die je moet weten hoe te kiezen en hoe te onderhouden. Met de ontwikkeling van onze technologie en de maatschappij, de leidingen zijn al de meest geschikte materiaal voor water of riolering. Ze zijn duurzaam voor gebruik en stabiele zelfs hun zijn heet water of iets stroomt door.

Spiraal buizen worden speciaal behandeld. Ze hebben verschillende voordelen en sterke punten. Het heeft metallurgische proces voor de productie van hoge kwaliteit pijpleiding capaciteit. Bijvoorbeeld, als de uitgang van het portaal is voorzien van waterkoeling voor koeling, die het gebruik van laag-gelegeerd onderdelen laat een bepaalde sterkte en een laag-temperatuurtaaiheid bereiken versnellen, waardoor de lasbaarheid van het staal verbeteren. In het gezonde verstand, de legering inhoud spoel is vaak lager dan vergelijkbare roestvrij staal, die verbetert ook de lasbaarheid van de spiraalvormige buis.

Gewoonlijk is verschillend in de eigenschappen van de twee typen buizen. Het lasproces van spiraalvormige buis, rechte naad stalen pijp lassen methodes zijn gevarieerd uit het vorige proces. Zodat de kans op de aanwezigheid van lasfouten sterk verbeterd. De rechte naad pijp zal onvermijdelijk een heleboel T-las zijn. De T-vormige las lassen restspanning en lasmetaal vaak in een driedimensionale spanningstoestand. Zo kan de kans op scheuren te verhogen. Voor een betere benutting, API stalen buizen en andere stalen buizen zijn geneigd om in grotere diameter en een hogere sterkte. Met de toename van de diameter pijp, de werkende efficiency en staalkwaliteit toegenomen. De test van de spiraal gelaste buis en longitudinaal gelaste buizen is gedaan dat het aangeeft dat de spiraal Gelaste buis heeft een hoge impact taaiheid. Als het aankomt op de toepassingen, de spiraal Gelaste buis zijn populair.

Verwerkingsproces van spiraal gelaste stalen buis is streng, evenals de test vereiste. Dus ongeacht het is zwart stalen pijp of API taarten, kwaliteit en eigenschappen zijn allemaal goed. De leveranciers en fabrikanten zijn veel te vinden dat als je wilt er een te kopen voor uw project, de grootte, patroon en vorm moet duidelijk kenbaar.

(This article comes from Shanghai Xin Lin editor released)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *