Grand Damwand
/ Nieuws / Bouwmaterialen van damwanden

Bouwmaterialen van damwanden

Damwanden zijn de bouwmaterialen om water en bodem te behouden voor alle soorten grond-, haven- en waterwegconstructies.

Wij bieden u alle soorten warmgewalste U gevormde Larssen Piles & alle Z gevormde stapels. Binnen onze technische afdeling kunnen wij speculaties opnieuw berekenen en aanpassen met damwanden, ankers, buizen en balken om het gebruik van materialen te optimaliseren en rekening te houden met de eisen van de aanbesteding. Op onze aandelenbeurzen in Polen, Duitsland, Spanje, Nederland, U.A.E en de VS bieden wij waardeverhogende diensten aan zoals; Anti-corrosie coating, koppelen, lassen, klemmen, aanbrengen van vergrendelingsmiddelen en evenlengten> 35.000 mm zijn geen probleem.

Voor toepassingen was waterdichtheid van essentieel belang, we leveren Pilelock, die een verf is die in de vergrendelingen wordt aangebracht en in contact met water, het zwelt tot 20 keer het oorspronkelijke volume, dat 100% waterdichtheid van de vergrendeling geeft. Wij bieden een grote verscheidenheid aan hoeken en kruispunten aan. Voor gecombineerde wanden leveren wij naast de damwanden ook buizen, ankers, balken en connectoren.

Met onze inhouse engineering service kunnen wij de meest kostenefficiënte oplossing bieden door onze producten van damwanden, ankers en stalen buizen samen te combineren.

Dit artikel komt uit de redactie die vrijgegeven wordt