Grand Damwand
/ Projecten / Koudgewalst Damwand Projecten

Koudgewalst Damwand Projecten

1. St Petersburg Road Construction, Rusland.

Project Detail: Door de harde grond en lagere temperatuur in Rusland worden GPU32-700 700x560x12mm U-profielen damwand gekozen. In totaal worden 2500 ton in containers naar de haven van St. Peterburg vervoerd. Verschillende lengte werden gebruikt om de plaatsomstandigheden en de ontwerpvereisten aan te passen. Door de aflopende aard van de uitgraving veranderden de wandwanden voortdurend langs de lengte van de muur. De montage van de damwanden werd uitgevoerd door de damwanden naar het gewenste niveau te vibreren met een vibrohammer gemonteerd op een 50T kraankraan. Door de wisselende diepte van het harde stratum (diepte van de bedsteen) werd voorboorwerk uitgevoerd om het rijden van de damwanden op sommige locaties te vergemakkelijken. De ankers werden geïnstalleerd met behulp van een horizontale hydraulische boorinstallatie. De capaciteit en nr. Van de niveaus van de grondankers varieerden met de diepte van de uitgraving. In totaal werden 311 ankers geïnstalleerd met capaciteiten van 400kN (voor ondiep uitgraving) tot 1000kN (voor dieper opgraving, 10,5m diepte).

Project Foto's

Lees Meer

2. Convention Centre Bridge-Zero, Melbourne, Australië. 2010

Project Detail: 2510 ton GPZ21 685x402x10 Lengte variërend van 11,5 miljoen naar 20 miljoen. geleverd in gelaste paren. slingerend holes.The bodem bestond uit stevige stijve zandige klei en de werklast was 100kN. De toegang tot de site voor bouwstoffen en materialen was alleen mogelijk door drijvende vaartuigen, en een tijdelijke werf 2 mijl stroomopwaarts werd gebruikt voor het laden van alle planten en materialen. Een spud been piling ponton, samengesteld uit 20 uniflotes, gebouwd voor het dragen van de heimachine en nog eens 6 flote ponton bestond en voor het vervoer van materialen. Een 250pk werkboot werd gebruikt om te bewegen en de positie van de pontons.

Project Foto's

Lees Meer

3. Punta Colonet Project, Mexico.

Project Detail: 1800 ton GZP18-700, GPZ26-700 werden gebruikt in dit project.Grand Piling leverde deze damwand in gelaste dubbels en de hoogste 6 meter zijn geschilderd.De gespecificeerde coating voor de damwand is voor schotstralen naar SA2.5 gevolgd door 2 lagen 250 micron Jotamastic 87. De coating werd aangebracht op de top 6.3m van de voorzijde. Het ontwerp van het damwand systeem werd uitgevoerd volgens de eisen van BS5950-1. Corrosie werd overwogen voor een periode van 35 jaar. De capaciteit van de walsbundel is ontworpen om een factor van veiligheid van 1,2 in statische omstandigheden en 1.1 in seismische omstandigheden te handhaven.

Project Foto's

Lees Meer

4. Portsmouth dokken, Verenigd Koninkrijk. 2010

Project Detail: 280 ton GPU12 damwand gebruikt, met 500um DFT Interzone 954. voor een levensduur van minimaal 15 jaar. Grand Piling zandstralen en schilderen van de U-type damwand inhouse, en dit heeft Grand Piling een goede naam in de Britse pilingindustrie gewonnen. De onderstaande foto's werden 1 jaar na de voltooiing van het project genomen: "De damwand werkt goed en de verf is sterk genoeg" , De aannemer is erg blij met Grand Piling's geschilderde damwand

Project Foto's

Lees Meer

5. AI Hallaniyat Island Project, Oman.

Project Detail: 1870 ton GPZ26-700, geleverd in gelaste paren door bulkschepen. De klanten hebben een half jaar geleden met Grand Piling gesproken voordat het project begint. Deze Z-profiel damwanden werden geïnstalleerd met behulp van hydraulische jacking technieken. Deze methode minimaliseerde trillingen die gevoelige SNCF elektronische apparatuur mogelijk maken. Het schema werd succesvol op schema en binnen budget ingevuld en voldoet aan alle kwaliteits- en milieueisen. Twee abutments werden binnen twee weken afgerond en het spoorverkeer was vrijwel ononderbroken; In feite werd de eerste muur van 54 damwanden in 5 werkdagen gedekt tot een gemiddelde diepte van 8 meter, waaronder een aantal tijdelijke werken. Grand Piling gaf ook veel advies over het boren en hanteren van stapels.

Project Foto's

Lees Meer

6. Animal Project, van Nederland 2012. 2012

Project Detail: GPZ11 635x304x7mm dikte. 1800 ton. lengte van 5.8 tot 11.8m. S235 staal grade.The levering werd opgesplitst in sevral zendingen, te wijten aan de dringende tijd required.The gronden over het algemeen bestond uit zand, klei liggende, liggende zandsteen, met de grondwaterstand zijn vrij high.The omgeving van de site was voornamelijk uit woonwijken en ongeveer 57% van de totale oppervlakte van 12,100m2 is geïnstalleerd met behulp van de Silent Piling trillingsvrij Stapel Press. De rest zijn geïnstalleerd met behulp van een Bauer telescopische Leader rig en variabel moment trilblok.

Project Foto's

Lees Meer

7. Amrun Offshore Piling Project, Australië.

Project Detail: Australië is een van de belangrijkste markten voor koude gevormde damwanden. In Perth, Adleide, Newcastle, Sydney, enzovoort, kunt u veel koude gevormde afdelingen vinden. Voor dit buitenlandprojecten is AU25 voor het eerst het design.Deze aan de hogere prijs en Langere levertijd, kozen de klanten uiteindelijk GPU26-650 als alternatieven. Er worden in totaal 870 ton secties gebruikt Het project is in twee fasen gesplitst: de bouw van een nieuwe weir tussen de bestaande weir en het aangrenzende woningcomplex. De damwanden moesten worden gedreven in een diepzijdige ondoorlatende laag, overlain door een relatief dichte bodemlaag. Door de verplichting om in de ondoordringbare laag te penetreren, moesten de damwanden in de kofferdammen tot 21,75 m lang zijn. Alle laden, inclusief de 'installatie' case, kunnen worden gecontroleerd met deze afmetingen.

Project Foto's

Lees Meer

8. Water Irrigatie Project, Venezuela.

Project Detail: Dit project is gebaseerd op onze catalogus en brochures. We boden voor een nieuwe GPZ 17-700 sectie, die door de klant werd geaccepteerd en besteld. Er zijn in totaal 3500 ton in 11,8m standaard lengte nodig. Staalkwaliteit ASTM A690, speciaal voor deze opdracht besteld. A690 stalen graden zijn weerbestendige prestaties. De opdracht is succesvol bereikt op basis van een langdurige samenwerking met de ontwerp ingenieur en de project eigenaar. Een andere reden voor succes was de beschikbaarheid op het juiste moment van de eerste "Sill Worker" Press, die 700 mm brede GPZ-stapels kan verwerken en installeren.

Project Foto's

Lees Meer

9. Hell Canada, Canada. 2010

Project Detail: Totaal 2855 ton kokerpalen werd verscheept naar Canada, door breuk cargo.Around helft zijn GPU25-650 GPU12-600 U type damwand, en de helft van zijn GPZ32-700 stalen damwanden, alles snijden en lassen banen werden gedaan in China.

Project Foto's

Lees Meer

10. St Peterburg Musuem, Rusland. 2009

Project Detail: 1800 ton GPU14-600 600x360x10 in S355 staalkwaliteit, alles in 11.8m, containerzending .Soil omstandigheden waren erg stijf te hard, bouldery klei met aanzienlijke begraven puin van eerdere inpolderingen. Damwand met een modulus van sectie rond 1400 was required.Major telecommunicatie, elektriciteit, gas en water leidingen doorheen de site. Om de diensten te onderhandelen, werden de damwanden in combinatie met Universal Beam Berichten en hout achterblijvende om tegemoet te komen voor de service lines. Damplanken werden vergrendeld met de I Beam breukvlak tussen de service lines. De pijp koppeling op de damwand ontvangen van een waterdichte afdichting voor de gehele diepte van de diepe 11m opgraving.

Project Foto's

Lees Meer